На Закарпатті працівники ТЦК витягли водія з вантажівки та відправили на підготовку в Рівне

Працівники ТЦК на Закарпатті силоміць витягнули водія вантажівки з кабіни та відвезли на підготовку до Рівного. 

Про це у Фейсбук пише військовослужбовець та водій місії "На щиті" Олексій Кушнаренко. 

Він зазначив, що у публікації йдеться про чоловіка, який працює у його фермерському господарстві. 

- Сьогодні на блокпосту в Закарпатській області робітники межгірівського ТЦК близько 9.00 ранку зупинили мій вантажний автомобіль рено, який офіційно перевозив груз, водія офіційно оформленого на роботу, матеріально відповідального, силою витягнули з кабіни, запакували, погрузили в буса, відвезли в ТЦК, признали за годину годним до служби і відправили в Рівне на навчання, бо в армії він не служив, - зазначає Олексій Кушнаренко. 

Відомо, що вантаж перевозили з міста Рені Одеської області. Олексій Кушнаренко розповів, що його колега не мав на меті ухилятися.

За його словами, якби йому просто сказали, що через 3 дні потрібно з'явитися в ТЦК — питань би не було. "Машина дорого коштує, вантаж, відповідальність. Кинути все посеред дороги, коли я тут, на війні. Це ніж у спину... І це робить хто? Мої правоохоронні органи, на які я сподіваюся!" - сказав Кушнаренко в коментарі "Цензор.нет".

Водій встиг передзвонити й розповісти, що співробітники ТЦК "його вантажать у автобус". Автор публікації зазначив, що телефонував у кілька міських ТЦК, але там збрехали. Після заяви в поліцію хлопця знайшли, після цього він вийшов на зв'язок і повідомив, що його везуть на підготовку в Рівне.

Техпаспорт і ключі від вантажівки залишилися в поліцейських у дільниці.

Кушнаренко назвав такі дії представників ТЦК шкідництвом, яке анітрохи не підштовхує українців до мобілізації.

Читайте також