На Запоріжжі поліг командир стрілецького взводу з Рівненщини

На Запорізькому напрямку загинув молодший лейтенант із Рівненщини Руслан Колесник. 

Про це повідомляє в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян. 

Це сталось 14 жовтня.

Руслан Колесник народився 24 лютого 1982 року в селі Новоселівка на Млинівщині. Навчався у місцевій школі, після 9 класу вступив до ВСП "Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ". А потім - Рівненський державний гуманітарний університет, де здобув фах вчителя початкових класів та образотворчого мистецтва.

Спершу Руслан працював у школі, потім - торговим агентом, а врешті присвятив себе підприємницькій діяльності у сфері торгівлі.

Із початком повномасшного вторгнення Руслан добровольцем вирушив до центру комплектування. Але через відсутність досвіду та будь-якої військової підготовки залишився у резерві. Руслан був переконаний, що потрібно йти до війська, потрібно стати на захист країни, рідних, дружини та двох дітей, онуків. Тож знову звернувся добровольцем до центру комплектування. Цього разу став частиною Сил оборони, пройшов навчання й отримав звання молодшого лейтенанта.

- Добрий, відповідальний, завжди доводив розпочату справу до кінця. Руслан ніколи не відмовляв у допомозі друзям та знайомим. А ще умів та любив працювати на землі. Завжди дбав по батьків, які живуть у Новоселівці й не хотіли переїжджати до міста. Люблячий чоловік, тато та дідусь...

Та на жаль, повернутися додому нашому Герою судилося на щиті...- йдеться у повідомленні. 

Прощання із Героєм відбудеться у понеділок, 21 жовтня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Покровському соборі. Поховають його на кладовищі "Нове"...