На Житомирщині парубок вкрав сейф з 3 мільйонами та встиг купити собі дороге авто

На Житомирщині правоохоронці затримали 18-річного хлопця, якого підозрюють у крадіжці сейфу з 3 мільйонами гривень всередині ( у різній валюті та ювелірних виробах).

Про це інформують у Новоград-Волинському районному відділі поліції Житомирщини.

4 жовтня зранку до поліції звернулась 49-річна мешканка Ярунівської громади та повідомила, що з її оселі зник сейф з ювелірними прикрасами, десятками тисяч доларів та гривень.

У ході проведених заходів розшуківці встановили, що до крадіжки ймовірно причетний 18-річний місцевий житель. Попередньо, вночі парубок разом із сином заявниці розпивали спиртне у будинку. Після спільного застілля товариш заснув, а гість почав нишпорити у пошуках цінностей. Він знайшов в одній з кімнат невеликий сейф та, забравши його, пішов геть.

Згодом хлопець пошкодив задню стінку викраденого ящика та виявив всередині значну суму грошей. Тож одразу поїхав до м. Житомира. Там він встиг придбати вартісний автомобіль, телефон та інші речі.

А вже за декілька годин транспортний засіб під керуванням хлопця зупинили патрульні поліцейські, які отримали орієнтування про його розшук. Парубка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Частину викрадених грошей, транспортний засіб та інші речі правоохоронці у нього вилучили.

Відповідно до чинного законодавства таємне викрадення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також