Начальнику одного із управлінь Рівного оголосили догану

Фото - Четверта влада

12 липня секретар міської ради Сергій Паладійчук підписав розпорядження про оголошення догани начальнику управління охорони здоров’я виконавчого комітету Рівненської міської ради Віктору Іськіву. Зазначено, що таке рішення було прийнято відповідно до пропозиції комісії із проведення службового розслідування в травні.

Тоді міський голова Рівного Володимир Хомко своїм розпорядженням створив комісію, яка повинна була дослідити правомірності посадових осіб, причетних до організації та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Центральний», в тому числі начальника управління Віктора Іськіва.

Нагадаємо, 27 березня засідала конкурсна комісія щодо обрання директора КНП "ЦПМСД "Центральний" Рівненської міської ради. На зборах були присутні працівники трудового колективу, заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська, начальник управління охорони здоров'я міста Віктор Іськів. Кандидат на цю посаду був тільки один - Олег Шрам, нинішній очільник закладу, який обіймає цю посаду вже близько 13 років.  Його кандидатуру підтримали 3 із 6 членів комісії. На запитання, щодо того, чому не було інших кандидатів, Шрам відповів, що це нелегка робота.

А портал «Чарівне.інфо» тоді ж повідомляв про те, що голова конкурсної комісії заявила про тиск та погрози начальника. Детально про це тут: Медичний скандал у Рівному: голова конкурсної комісії заявила про тиск та погрози начальника

 

Читайте також