Нагородження кращих і передача автомобілів: у центрі Рівного зібрали патрульних Західного регіону

Сьогодні, 13 вересня, в Рівному на майдані Незалежності відбулись урочисті заходи, де нагороджували кращих патрульних Західного регіону, а також передавали ключі від нових автомобілів «Skoda Rapid» вісьмом управлінням патрульної поліції західних областей.

Як зазначив начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков, для цього заходу Рівне – наше УПП – одне із кращих в Україні:

«Сьогодні ми прийняли рішення відзначити кращих 40 патрульних Західного регіону. Ми запросили 8 управлінь до міста Рівне, аби нагородити їх цінними подарунками, а також відзначити кращих за роботу. До того ж, проінформувати про деякі зміни – квартири, які зараз ми можемо купувати в лізинг. І, звісно, сказати «дякую» людям, які ризикують життям щодня.

Євгеній Жуков - посередині

Зробити це вирішили тут на площі, а не в Києві, аби люди бачили і подякували нашим патрульним за те, що вони бережуть їх життя від небезпечних злочинців і захищають права і свободи громадян», - додав пан Жуков.

Загалом для Департаменту патрульної поліції України виділено 200 автомобілів, 50 із яких сьогодні передали управлінням Західного регіону. Подібні вручення техніки та нагородження патрульних буде  і в інших куточках України.

До слова, управління Патрульної поліції Рівненщини отримає 10 нових автомобілів «Skoda Rapid»«Skoda Rapid».

Згідно із даними на «Прозоро», один такий автомобіль обійшовся у 392 тисячі гривень.

Читайте також