Нахабство - друге щастя: трійка найзухваліших знаків зодіаку

Фото ілюстративне/Unsplash

Астрологи назвали три знаки зодіаку, яких уважають найбільш зухвалими. Хто ж опинився серед найбільших нахаб і як саме вони проявляють таку свою поведінку?

Стрілець

Знак зодіаку, який дуже любить спілкування і намагається "вичавити" максимальну користь зі знайомств і розмов. Представники цього знака завжди знають, де і на яких посадах працюють навіть найвіддаленіші знайомі, і за потреби не посоромляться попросити про послугу. Чарівність і нахабство Стрільців відчиняють їм багато дверей і допомагають досягати цілей.

Овен

Знак зодіаку, що вміє бути і душею компанії, і породженням пекла. Люди цього знака точно знають, що їм потрібно, і йдуть по життю, не особливо звертаючи увагу на навколишніх. Вони - із тих, хто нахабно полізе ближче до початку черги, увійде без стуку, як до себе додому, і зажадає (а не попросить) у керівництва збільшення до зарплати. Найчастіше, щоправда, Овни є тим самим керівництвом, і їхнім підлеглим доводиться не солодко на роботі.

Телець

Єврейське прислів’я “Якщо проблему можна вирішити за гроші – то це не проблема, а витрати” – життєвий девіз Тельців. У них нахабство - не друге щастя, а перше. Тельці не домовляються – вони диктують свої умови і, можливо, (саме можливо), погодяться піти на компроміс.

Представники цього знака зодіаку не соромляться практично ніколи, ну хіба що в справах кохання. У роботі ж і просто в стосунках із людьми Телець пре як танк. Він робить те, що йому зручно й вигідно, легко домовляється про кращі умови для себе, своїх дітей або свого бізнесу.

Читайте також