Наніс не менше 10 ударів: на Рівненщині чоловік дерев`яною палицею побив сусідку

4 травня 47-річний житель села Стеблівка побив 41-річну сусідку дерев’яною палицею. Як пояснюють у поліції, чоловік пішов на роботу, а жінка - до його матері, де вони почали випивати. Коли ж після роботи чоловік застав їх за застіллям - почалася сварка, він витяг жінку на вулицю та почав бити палицею. 

Потерпіла лиш через півтори доби звернулася до лікарні, в неї виявили  перелом ребер та інші забої тіла. Тоді у поліції відкрили справу за фактом умисного середньої тяжкості тілесне ушкодження. Однак, після проведення судово-медичної експертизи, у жінки виявили закриту черепно-мозкову травму, травми грудної клітки, перелом ребер, пневматорекс, підшкірну емфізему грудної клітки. Ці травми відносяться до тяжких, тому чоловікові повідомили про підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Найближчим часом вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Як пояснив чоловік правоохоронцям, наніс не менше 10 ударів палицею. 

До слова, чоловік - уродженець Сумщини, вже неодноразово потрапляв на лаву підсудних. Торік у червні за умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження отримав один рік іспитового строку.

Зазначимо, що після операції та лікування потерпіла перебуває вдома, загрози її життю наразі нема. 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області
 

Читайте також