Напередодні дня Валентина у Рівному розкажуть про математику кохання

Завтра, у понеділок, 12 лютого, о 18:30 год. у книгарні "Є" (вул. Короленка, 2пройде лекція Анни Нижник за книгою «Математика кохання» Ханни Фрай.

У своїй книзі Ханна Фрай пропонує свій новий підхід до теми любові. У чому суть цього підходу? Чим може допомогти математика у складних та заплутаних емоціях? Вам допоможе у цьому розібратись професіонал.

Досвідчений психолог Анна Нижник, яка вже не перший рік займається проблемами у стосунках людей, поділиться з вами своїм баченням книги Ханни Фрай та спробує допомогти краще зрозуміти власні стосунки. Запрошуємо напередодні Дня закоханих до Книгарні «Є», де пануватиме атмосфера любові та взаєморозуміння.

Анна Нижник – практичний психолог, гештальт-терапевт, практикуючий психотерапевт, тренер освітніх сертифікатних програм з психології, психотерапевтичних груп особистісного зростання, тренінгів та майстер-класів для практичних психологів у роботі з ПТСР, лектор. Співзасновниця Психологічної студії «Self», магістр психології. Спеціалізація: тілесно-орієнтована психотерапія, діалогова терапія.

Вхід вільний.

Читайте також