Нардеп із Рівненщини увійшов до Збірної народних депутатів України з футболу

У Верховній Раді України офіційно утворили парламентське об’єднання «Збірна народних депутатів України». Про це повідомила 9 лютого головуюча на засіданні перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко, передає  "Солідарність. Рівненщина".

До складу футбольної команди увійшов і народний депутат України фракція “Блок Петра Порошенка”, який представляє Північні райони Рівненщини Василь Яніцький. Окрім нього у складі команди обранці Юрій Береза, Андрій Павелко, Григорій Шверк, Ярослав Едаков, Геннадій Кривошея, Дмитро Лубинець, Тарас Юрик, Юрій Македон, Ярослав Москаленко, Дмитро Білоцерківець, Олександр Опанасенко, Олександр Данченко, Вадим Івченко, Іван Крулько, Микола Паламарчук, Павло Кишкар, Владислав Голуб, Михайло Головко.

Вже третій рік поспіль «збірна народних депутатів України» бере участь у благодійних матчах на підтримку дітей з обмеженими можливостями та дітей-переселенців з Донбасу і Криму. Команда також бере участь у Всеукраїнських і міжнародних змаганнях, де представляє Україну і пропагує здоровий спосіб життя.

Читайте також