Народився у сорочці: неподалік Рівного водій ледь не зіткнувся лоб у лоб з вантажівкою (ФОТО+ВІДЕО)

Днями костопільський підприємець Андрій Ліснічук був ледь не потрапив у жахливу ДТП. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Андрій опублікував відео з відеореєстратора свого автомобіля, на якому видно, як йому дивом вдалося уникнути зіткнення з вантажівкою. Трапилася пригода на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" на відрізку між Рівним та Костополем.

Автівка підприємця їхала в один бік, а назустріч йому їхало одразу дві вантажівки. При чому, одна з них їхала по своїй смузі, а інша виїхала на зустрічну смугу, оминаючи ями, яких на тій дорозі дуже багато. Але очевидно, що водій вантажівки не врахував швидкості і не зумів вчасно зреагувати, а тому не став у свою смугу руху, а зміг лише з'їхати на узбіччя, де об'їхав автомобіль Андрія справа. Таким чином, підприємець опинився між двома вантажівками з обох боків. На щастя, обійшлося без зіткнення.

"Вчора Бог врятував мене від страшного зіткнення із вантажівкою. Ось що може трапитись, якщо ви їдете дорогою Рівне - Костопіль зі швидкістю 50 км/год, оминаючи ями. Водії, будьте уважні і обережні, будь ласка!!! Адже в нас на дорогах гине більше людей, ніж в АТО...", - написав у своєму повідомленні Андрій ЛІСНІЧУК.

Читайте також