Народний депутат зняв відео про туристичну Рівненщину

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Народний депутат України 9-го скликання від президентської партії "Слуга народу" з Рівного Дмитро Соломчук на своїй фейсбук-сторінці популяризує Рівненщину як майбутній потужний туристичний центр України. Для цього він відзняв два відеоролики, в яких розповідає про принади рівненського Полісся.

Один ролик присвячено Білому озеру, де ідеально чиста гліцеринова вода. Інший - одній з баз відпочинку зеленого туризму, де вже відпочивають туристи з США, Німеччини, Польщі, а також гості з Києва.

"Рівненське Полісся – потенційний туристичний центр. Рівненщина може стати туристично привабливою не гірше, ніж Закарпаття чи Прикарпаття. Поліська зона найкраще підходить для туризму. Тут - цілюща чиста вода, красиві соснові ліси, ідеально білі піски і свіже повітря. Але для того, щоб Рівненщина перетворилася у туристичну Мекку, необхідна хороша інфраструктура та якісна робота з інвесторами. Нещодавно побували у новостворених ОТГ, де працювали з громадами. Ми вивчали їх плюси та те, що вони можуть запропонувати інвесторам. Наша ціль – допомогти новоствореним громадам залучати інвестиції і підтримати самих підприємців. Тож в  столиці ми працюватимемо над залученням українських та іноземних інвесторів", - зазначає Дмитро Соломчук.

Більше про це - дивіться у відеороликах: