Наслідки негоди: в усі населені пункти Рівненської області повернули електрику

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Рівненські енергетики повернули електроенергію мешканцям населених пунктів, що постраждали внаслідок негоди. Проте, сильні пориви вітру додають роботи енергетикам та незручностей споживачам.

Нагадаємо, 24 вересня внаслідок буревію та штормових вітрів без електропостачання залишилося 156 населених пунктів Рівненської області. Для відновлення електропостачання були задіяні всі сили та механізми ПрАТ «Рівнеобленерго». В першу чергу виконувалися роботи для усунення небезпеки ураження електрострумом. В подальшому фахівці районів електричних мереж відновлювали електропостачання. Наші енергетики працювали над ліквідацією наслідків негоди навіть в нічну пору. 
Оскільки сильні пориви вітру та негода зберігаються, енергетикам доводиться усувати і нові пошкодження у низьковольтних електромережах 0,4 кВ безпосередньо у населених пунктах різних районів.
Адже на території Рівненської області виникають нові погашення.

Станом на 14.00. 27 вересня 200 споживачів у Березнівському, Гощанському та Рівненському районах перебували без електропостачання.

Найбільшою проблемою залишається необрізане гілля дерев, що стало головною причиною обривів електромереж під час останнього буревію. Хочемо запевнити, наші працівники роблять все можливе для його відновлення у найбільш стислі терміни. Рівнеобленерго просить вибачення за незручності – негода вносить корективи у оперативність виконання відновлювальних робіт.

 

Читайте також