Наслідки оковитої: чоловік із Рівненського району отримав ножове поранення

Ножове поранення жителю Рівненського району завдала співмешканка.

Про те, що 33-річний мешканець села Колоденка отримав проникаюче ножове поранення до поліції учора, 17 грудня, близько о пів на десяту вечора повідомили лікарі Квасилівської швидкої медичної допомоги. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження отримав із власної необережності.

Втім, як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, на місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що протягом дня 33-річний уродженець Вінницької області випивав у будинку разом із 36–річною співмешканкою та її шваґром. Коли ж оковита затьмарила розум, виникла сварка, у ході якої жінка схопила ніж та вдарила ним у груди свого співмешканця.

«Швидку» викликав шваґро. Потерпілого із діагнозом проникаюче ножове поранення грудної клітки, з пошкодженням легені та серцевого м’яза доставили в Рівненську обласну лікарню. За словами медиків, після оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Жінка, яка є інвалідом 2 групи, зізнається поліцейським у скоєному, утім причини конфлікту пояснити не може.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), вирішується питання про повідомлення жінці про підозру у вчиненні злочину. Речові докази з місця події, у тому числі ніж, яким було нанесено удар, правоохоронці вилучили та у ході досудового розслідування направлятимуть на експертизу.

 

Читайте також