Наступний матч "Вереса" під загрозою через невиплату зарплати

Через борг по зарплаті гравці "Вереса" можуть не вийти на матч, пише UA: Рівне

Футболісти рівненського "Вереса" можуть не вийти на суботню гру проти ужгородського "Миная". Колективну заяву, підписану 19-ма гравцями, оприлюднив у себе на сторінці адвокат футболістів Юрій Юрченко. У ній йдеться про заборгованість з виплати заробітної праці за три місяці.

Як розповів журналістам UA:Рівне Юрій Юрченко, "вересівці" не хотіли вже виходити на матч проти житомирського "Полісся", втім, керівництво клубу їх вмовило, пообіцявши виплатити гроші до 9 травня. За словами адвоката, якщо питання не вдасться вирішити, він буде звертатися за стягненням заборгованості до палати з вирішення спорів Федерації футболу України і вимагатиме пеню за невиконання контрактних зобов’язань. Про яку суму йдеться, п.Юрченко не повідомив.

Президент громадської спілки "Верес" Олексій Хахльов сказав, що поки що хоче утриматися від коментарів, лише додав, що є стратегічне рішення, як вийти з кризи, і він зробить все можливе, щоб матч у суботу відбувся.

Головне фото – зі сторінки Сергія Ляшука у ФБ. Після гри з «Поліссям» цієї неділі вболівальники на трасі сфотографувались із командою.

Читайте також