Навіть не встигли поговорити: поліцейський, на якого з вилами накинувся чоловік на Рівненщині, розповів про подію

Фото - Суспільне

Днями в селі Маринин на Березнівщині чоловік із вилами накинувся на поліцейського і проштрикнув йому ногу. Спочатку він від госпіталізації відмовився, однак йому таки довелось певний час побути в медзакладі - почала боліти нога. 

Про інцидент ми повідомляли тут: Напад на поліцейського із вилами на Рівненщині: відомі нові деталі (ФОТО)

Суспільному він розповів, що нападник намагався завдати удару в груди, однак, йому вдалось частково його відбити.

"Вийшовши зі службового авто, працівники поліції намагались підійти до нього і запропонувати своє посвідчення. Однак вказаний зловмисник, тримаючи металеві вила, почав наближатись до одного з працівників поліції та завдав один удар в область правої ноги", – каже заступник начальника відділення поліції м.Березне Віталій Штемпель.

Пораненого полісмена після інциденту оглянули медики та обробили рану, від госпіталізації він відмовився. Однак вночі, каже Ігор Курильчик, нога стала сильно боліти. Тепер він – пацієнт районної лікарні, йому зробили щеплення від правця, оскільки вила були іржаві.

Суспільному поліцейський пояснює: із чоловіком до цього удару навіть не встигли поговорити.

"Ми під'їхали до його подвір'я, такої як розмови не було. Він вибіг з вилами, відразу наніс тілесні ушкодження в область стегна. Він хотів вище завдати удар, але я відбив і він попав в ногу. Він хотів в груди, а попав в ногу", – каже поліцейський Ігор Курильчик.

До слова, чоловікові, який проштрикнув правоохоронця, загрожує до п'яти років в'язниці. Відомо, що він був нетверезий.

Читайте також