Навколо Дубна з`явиться об`їзна дорога

25 вересня 2019 року відбулась робоча зустріч міського голови Василя Антонюка з представниками Служби автомобільних доріг у Рівненській області щодо проектування та будівництва нового шляхопроводу в об’їзд міста Дубно. Йдеться про 26 км об’їзної дороги, яка дозволить розвантажити автошляхи міста та вивести весь транзитний автотранспорт, що рухається дорогами М-06 Київ-Львів-Чоп та М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, за межі міста. 

Це також дасть можливість доїзду великовантажного транспорту в індустріальний парк міста, котрий розташований в межах вулиці Семидубської, що позитивно вплине на його розвиток. Також будівництво об'їзної дороги матиме важливе значення в контексті підвищення дорожньої безпеки та поліпшення екологічної ситуації міста.

У зустрічі також взяли участь заступник міського голови Ольга Ляшенко, відповідальні працівники міської ради, представники проектних та будівельно-монтажних організацій ПП НВФ “Мостопроект” та ТОВ “Одесапромбуд”.

Представники служби автомобільних доріг повідомили, що дорога буде першої технічної категорії (швидкісне шосе), з чотирма смугами руху. Південний об'їзд з’єднає дві вже існуючі ділянки швидкісного шосе М-06, і таким чином буде утворено сучасний та якісний коридор з чотирма смугами. У рамках будівництва об'їзду міста Дубно передбачено створити три дворівневі розв’язки зі шляхопроводами. 

У свою чергу міський голова зауважив, що Генеральним планом міста Дубно визначено територію, яку планується відвести під влаштування даної об'їзної дороги. Міська рада, в межах своїх повноважень, буде сприяти реалізації цього великовартісного та масштабного проекту.

Пресслужба Дубенської міської ради

Читайте також