Найбезсердечніші знаки зодіаку: хто ввійшов до антирейтингу

Від кого віє холодом навіть у теплій атмосфері?

6 місце — Риби

Хоча Риби - це один із найемпатичніших і найчутливіших знаків зодіаку, проте вонивиявляють свою підтримку лише в колі близьких, і лише тоді, коли їм це потрібно. Риби готові ділитися собою лише з обраними, і якщо вам удалося викликати їхнє співчуття й отримати пораду, не варто сподіватися на повторення. Наступного разу ви можете зіткнутися з їхнім мовчанням.

5 місце — Діва

У Дів емоційна сторона нагадує айсберг. Вони бояться сильних емоцій і прагнуть стабільності та передбачуваності. Будь-які зміни можуть вибити їх із колії, а раціональний підхід до життя змушує аналізувати навіть свої почуття, що робить народжених під цим знаком зодіаку холодними та бездушними.

4 місце — Стрілець

Відомі своєю любов'ю до свободи та пригод. Стрільці йдуть своїм шляхом і не звертають уваги на тих, хто не поділяє їхнього прагнення. Народжені під цим знаком зодіаку цінують свою незалежність понад усе, та їхній авантюрний дух може призвести до відсутності емоційної прихильності. Стрільці часто ставлять свої бажання вище від почуттів навколишніх, що створює враження безсердечності.

3 місце — Близнюки

Завдяки своїй чарівності та кмітливості можуть здатися поверхневими. Уміння адаптуватися до соціальних ситуацій може створити відчуття, що Близнюкам не важливі навколишні. Представники цього знака зодіаку виявляють доброту лише до тих, кого справді люблять. Решту ж ігнорують.

2 місце — Козеріг

Один із найхолодніших знаків. Козероги вважають сентиментальність ознакою слабкості та намагаються уникати такого іміджу. Їхнє прагнення до успіху затьмарює емоційну сторону, хоча за цією зовнішньою строгістю ховається відданість близьким.

1 місце — Водолій

Завжди контролюють свої емоції. Для них нормально виявляти байдужість до навколишніх. Якщо ви зазнали болю або припустилися помилки, це ваша проблема, оскільки Водолії не терплять драм. Їхня відстороненість часто пояснюється раціональністю, а не відсутністю емпатії.

Джерело: "Укрмедіа".

Читайте також