Найпалкіші коханці: які знаки Зодіаку обожнюють секс

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Комусь сім'ю, комусь роботу, а комусь спекотні ночі. Астрологи назвали найсексуальніші знаки Зодіаку. Вони просто виділяють сексуальність і можуть по праву займати трон володаря любові.

1 місце — Скорпіон

Вінчає рейтинг «найсексуальніші знаки Зодіаку», звичайно ж, Скорпіон. Всі знають Скорпіонів, як найпалкіших коханців і жриць любові.

Скорпіони дуже сексуальні. Їх можна буквально дізнатися на вулиці, так як вони випромінюють ну просто справжній сексуальний магнетизм. Вони залучають однією тільки своєю енергетикою.

У любові Скорпіони дуже люблять новий досвід, осягнення нових граней, пошук гострих відчуттів. Вони легкі на підйом і з радістю експериментують, пробуючи те, на що інші не зважилися б.

У сексі Скорпіонам важливо не тільки самим отримати задоволення, але і доставити насолоду партнерові, так як, бачачи ейфорію в очах коханої людини, вони відчувають власну перевагу і пишаються здатністю доставити таке задоволення.

Єдиний мінус Скорпіонів — вони настільки ненаситні, що не можуть задовольнитися одним партнерам, а тому часто змінюють коханих або навіть йдуть на зраду.

2 місце — Стрілець

Стрілець — волелюбний і вогненний по натурі. Він завжди відкритий до незвіданого і прагне до підкорення нових горизонтів.

Лібідо Стрільця просто зашкалює. Це найсексуальніші знаки Зодіаку. Він любить секс і бачить в ньому не просто плотська насолода і задоволення фізіологічних потреб, він бачить в сексі справжній кайф, який краще будь-яких наркотиків.

Стрільці можуть займатися любов'ю де завгодно і коли завгодно. Вони не бояться, що їх «застукають» або «зловлять на гарячому». Навпаки, ризик лише підігріває їх відчуття.

Чоловік-Стрілець з ентузіазмом досліджує тіло своєї партнерки, вивчаючи його, як мапу. Він знайде найчутливіші точки і точно знає, як на них натиснути або погладити, щоб дівчина звивалася в знемозі.

Жінка-Стрілець — це богиня кохання. Вона трохи егоїстична в своїх бажаннях і прагненні до отримання задоволення. Але вона справжня запальничка. Вона заводиться від одного дотику або «заборонених» думок. Більш майстерної спокусниці вдень з вогнем не знайдеш.

3 місце — Близнюки

Близнюки цікаві і непостійні, це найсексуальніші знаки Зодіаку. Їх двояка натура не дає занудьгувати не тільки оточуючим, але і їм самим.

Вони дуже активні, рухливі і просто випромінюють енергією. І куди подіти свою нестримну енергетику як не вихлюпувати її в сексі? Кращої реалізації лібідо і не знайти.

Вони готові займатися коханням дуже часто. Їм подобається секс, і вони від нього відчувають справжню насолоду. А вся поведінка Близнюків така захоплююча, що при зустрічі з цим знаком просто захоплюють перспективи майбутнього кайфу. Близнюки дуже яскраво і з уявою залицяються. Однак мінус в тому, що на цьому їхня фантазія закінчується.

Коли доходить до ліжка, Близнюки роблять все досить стандартно. Тут потрібно, щоб партнер сам пропонував якісь незвичайні варіанти. А після постільних сцен вони можуть легко завалитися спати. Правда, це не заважає активним Близнюкам через годину прокинутися і зажадати продовження.

Джерело: Clutch

Читайте також