Називають будь-які причини, аби виїхати, - жінка, яка чергує на блок-пості в Рівненському районі

Майже тиждень, як у селі Зоря Рівненського району встановили три контрольно-пропускні пункти. Там чергують поліцейські, рятувальники, медики та нацгвардійці. 

Працівники ДСНС дезінфікують усі транспортні засоби, що виїжджають із села, а медики проводять температурний скринінг. Поліцейські та нацгвардійці слідкують за дотриманням карантинних заходів та громадської безпеки. Як усе це відбувається - показали в ГУ ДСНС області. 

Галина Костюк працює у Рівненському районному центрі ПМСД, а нині чергує на блок-пості. Жінка із криком душі звернулась до жителів села Зоря:

"Другу зміну чергую на блок-пості і враження, що зорянцям потрібна чиясь "гучна смерть" мене не покидає... яких лише причин не називають, щоб виїхати чи в'їхати в Зорю... Одні робочі перепустки використовують, як засіб виїзду в особистих справах, інші обізнані в своїх правах і т.д ... Дуже важко працювати на блок-постах, вислуховуючи ваш негатив, стоячи на ногах 12 год, а медики й МЧС чергують 24 год... Хоча Є ЛЮДИ, які щиро вдячні за нашу роботу, які не лише підтримують наші блок-пости позитивом, усмішками, але й радують нас смаколиками та смачними обідами. Щиро ДЯКУЄМО за підтримку!!! Ми всі, працівники блок-постів, щиро віримо в те, що все буде добре... І ми працюємо для ВАС, зорянці... Від Вашого розуміння залежить здоров'я оточуючих", - написала жінка.  

Читайте також