Назвали райони Рівненщини, де найскладніша ситуація із коронавірусом

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Нинішня динаміка захворюваності на коронавірус у Рівненській області може привести до помаранчевої карантинної зони. Якщо кількість випадків не зменшиться, вже за декілька тижнів можуть бути введені  жорсткіші обмеження. У цьому переконаний перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Надіємось, що все ж таки це нас мине. Що стосується червоної зони, наразі відповідно до показників, визначених Кабінетом міністрів України, Рівненська область знаходиться у жовтій зоні. Динаміка зростання рівня госпіталізацій хворих складає 20-28%. Це доволі таки значна динаміка, вона збільшилась», - додав Сергій Подолін.

Також за його словами, найменша захворюваність у Вараському та Сарненському районах. Там показник інцидентності становить 55 і 56 на 100 тисяч населення.

Значно гірша ситуація у Рівненському районі – 211 на 100 тисяч.

Найскладніша ситуація із захворюваністю на коронавірус нині спостерігається у Дубенському районі. Тут показник інцидентності становить 227 на 100 тисяч населення.

 «Хочу сказати, що в нас 227 на 100 тисяч населення у Дубенському районі, хоча щільність населення у Рівненському районі набагато більша. Позитивна, я рахую, сьогодні ще є ситуація, над якою ми далі будемо стабільно працювати і населення буде дотримуватись – це Вараський і Сарненський райони, де інцидентність складає 55 і 56 на 100 тисяч», - зазначив Сергій Подолін.

Читайте також