"Не бачу іншого виходу": у Дубні ексдепутат оголосив голодування (ВІДЕО)

У Дубні екс-депутат міської ради Юрій Коханець оголосив безстрокове голодування. Акція має на меті висловити протест проти дій влади, котра дала дозвіл на будівництво поблизу приміщення підприємства Юрія Коханця. 

Про це повідомляють в інформаційному агенстві Теза.

Підприємець Олександр Семенюк, котрий межує з іншого боку ділянки каже, що документи, котрі видали під забудову ділянки повністю закривають вікна його підприємства та перекривають газопровід підприємства Юрія Коханця. Таке планування цієї ділянки є поза межами правового поля, проте забудовники цієї скандальної ділянки пов'язані з депутатом Дубенської районної ради та заступником адміністрації Борисом Курицьким, що ускладнює ситуацію. Окрім ділянки поблизу підприємства, забудовники також хочуть забрати ділянку тротуару,  поблизу майдану Незалежності, а це понад 300 квадратних метрів. 

Голова Дубенської РВА Всеволод Пекарський пояснює, що звернення від підприємців стосовно забудови отримав, окрім того передав справу на розгляд поліції та Державній будівельно-архітектурній інспекції.

"На даний час ми чекаємо від них відповіді. Позиція щодо даного випадку полягає у тому, що ми хочемо дотримуватись усіх прав та свобод громадян згідно до чинного законодавства", - голова Всеволод Пекарський.

Попри те, що заяви написані та чиновники обіцяють розглянути справу, Юрій Коханець не планує припиняти акцію голодування. Адже, за словами Юрія Коханця, на наступній сесії міської ради питання стосовно Бориса Курицького планують "протягнути". 

"Наша позиція до будівництва: ми за будівництво, але на законних підставах. Адже ця забудова буде створювати нам трафік людей і тут виграють усі. Але у цьому випадку я за здоровий компроміс, у межах правового поля", - Олександр Семенюк. 

 

Читайте також