"Не гавкати в трубку": у Рівному вимагають змінити підхід до спілкування із мешканцями

Сьогодні зранку в Рівному відбулась нарада стосовно опалювального сезону. Так, присутні обговорили проблеми, з якими зіткнулись на старті опалювального сезону.

Зокрема, мова про будинки, в яких або перебої з теплом, або низька температура його подачі тощо. Тут згадали деякі будинки на вулицях Київській, Данила Галицького, Безручка, Крушельницької, Льонокомбінатівській.

Також опрацювали скаргу по вулиці Бандери, 69, де «ні тепла, ні робочих біля розритих траншей».

Керівник «Рівнетеплоенерго» Олександр Ющук розповів, що один будинок може вплинути на роботи цілої котельні. Така ситуація, до прикладу, була через прорив «внутрянки» на Київській. Тоді тез тепла певний час буди мешканці всіх будинків, які опалює теплоенерго, а їх працівники тривалоий час шукали проблему.

Він додав, що за тиждень сталось 7 поривів на мережах теплопостачального підприємства і 9 – на мережах внутрішньобудинкових, тобто загалом котельні зупиняли 16 разів для проведення ремонтних робіт.

Під час засідання увагу закцентували на обслуговуванні рівнян кол-центрами. Олександр Третяк звернувся до теплоенерго і управлінських компаній.

«Ми живемо у 21-му столітті, коли сервіс на найвищому рівні має бути, а не коли люди телефонують і їм пече, бо холодно, а вони не можуть дотелефонуватись до управлінської компанії, яка не піднімає трубку, або просто ігнорує. На телефоні мають сидіти гарно навчені люди, які точно знають алгоритм спілкування із людьми: починаючи від «Доброго ранку» і завершуючи побажанням «Гарного дня», а не гавкати в телефон. Не може такого бути зараз у нашому місті», - сказав мер.

Читайте також