«Не про таку славу вони мріяли»: актори з реклами рівненської піцерії шкодують про участь у зйомках

Минулого тижня значного розголосу набув рекламний ролик однієї з рівненських піцерій, у якому знялися п’ять темношкірих чоловіків та білявка. Користувачі мережі відзначили схожість героїв реклами з учасниками відомого мему за участі американської порноакторки Пайпер Перрі.

Деякі з акторів цього ролику навчаються у НУВГП. В університеті кажуть, що нічого не знали про намір іноземних студентів знятися у подібній рекламі. Самі ж «герої» ролика розповіли своїм викладачам, що навіть не бачили схожий мем і не розуміли можливих негативних наслідків.

– Дехто з них не усвідомлював, що це таке. Як би не було дивно для нас, але вони навіть не бачили оригінал, вони не знають цей мем. По дитячій наївності вони на це погодились. Коли ми їм роз’яснили, що це таке, як це і які можуть бути наслідки для їхньої репутації, то вони були в шоці. Там різні студенти, у них різна релігія. По деяким релігійним законам це взагалі заборонено. Навіть думати про це все. Тому для них це був шок. Дехто з них дуже шкодує про це, тому що не про таку славу вони мріяли. Як їм з цим далі жити? Будемо надіятися, що будь-який хайп проходить з часом і все зітреться, – розповів начальник відділу міжнародної освіти НУВГП Дмитро Нікітенко.

До слова, реклама рівненської піцерії набрала чимало негативних відгуків у соцмережах. Авторів ідеї звинуватили у сексизмі та відсутності моральних норм. Утім, деякі коментатори відзначили сміливість та креативність керівників закладу. У піцерії зазначили, що готові до хвилі хейту на свою адресу.

Читайте також