Нетверезий поліцейський спричинив ДТП на Рівненщині

Автопригода сталась 20 грудня близько 14:30 у селі Велика Любаша Костопільського району. Як розповіла Суспільному пресофіцерка поліції області Марія Юстицька, водій іномарки вчинив ДТП та утік з місця пригоди.

За словами пресофіцерки, старший сержант поліції, 29-річний житель села Яполоть, керуючи автомобілем "Volkswagen Golf" на іноземній реєстрації, на перехресті доріг допустив зіткнення із автомобілем "Chevrolet Lacetti", яким керував 57-річний чоловік. Водій "Volkswagen" із місця події втік, однак, через кілька кілометрів його наздогнав інший учасник ДТП.

Пресофіцерка Марія Юстицька:

– Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав, автомобілі зазнали механічних пошкоджень. За зовнішніми ознаками поліцейський перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, втім, від проходження освідування він відмовився. В присутності свідків на нього склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП. Крім того, на старшого сержанта поліції було винесено постанову за спричинення ДТП (стаття 124 КУпАП), а також за залишення місця автопригоди (стаття 122 КУпАП). Працівниками відділу інспекції з особового складу ГУНП за цим фактом проводиться службове розслідування, на момент якого наказом начальника ГУНП в Рівненській області, вказаного працівника поліції буде відсторонено від виконання службових обов’язків.

 

Читайте також