"Ні снарядів, ні зброї": окупанти плачуть та прощаються з рідними під натиском ЗСУ на Харківщині

Російські окупанти під натиском ЗСУ вантажать 200-их, прощаються з рідними та змушені воювати пораненими без необхідної підтримки. 

Про це повідомляє пресслужба СБУ. 

- Рішучі дії українських захисників на сході посіяли розпач серед загарбників. У них закінчуються боєприпаси, немає підтримки з повітря, а воювати доводиться навіть з пораненнями. Тож їм залишається тільки прощатися з рідними і плакати від безвиході.

«Ми не можемо тримати оборону, у них надто сильна зброя порівняно з нашими. Ми запросили підтримки авіації, нам сказали х#й, тримайте оборону самі як хочете», – розповідає російський військовий своїй дружині. 

Крізь сльози він скаржиться, що не має ні сил, ні нервів: «у нас немає ні снарядів, ні зброї, них*я. Патронів залишилося, бл#дь, у всіх по магазину».

Дружина переконує його, що допомогу підвезуть, проте окупант безнадійно відповідає: «та х#й знає, коли ці літаки ... чи долетять вони ще сюди. Чотири летіло – не долетіло, збили нах*й». 

- Але розпач і стрес, від яких страждають загарбники, – це ніщо у порівнянні з наслідками війни і злочинами, від яких потерпають українці, - зазначають в СБУ. 

Читайте також