Нові деталі затримання молодиків на Житинському кільці біля Рівного (ФОТО+ВІДЕО)

http://www.rv.gov.ua

25 вересня на в’їзді у Рівне оперативники спільно з спецпідрозділом «КОРД» та патрульними поліцейськими затримали автомобіль, у якому перебували четверо молодиків, причетних до квартирної крадіжки в Сарнах.

Зловмисники шляхом підбору ключа проникли до помешкання 34-річного сарненчанина та викрали дві тисячі доларів США. Поліцейським управління карного розшуку стало відомо, що автомобіль із особами, причетними до злочину, рухається у напрямку Рівного. До спецоперації по затриманню долучилися поліцейські спецпідрозділу «КОРД» та патрульні, які зупинили «BMW» у Рівненському районі.

У салоні авто перебували четверо жителів Сумської області: двоє 23-річних, 22-х та 34-х років.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини злочину.

Крім того, у чоловіків виявили та вилучили відмички, частину викрадених речей в авто.

Усіх чотирьох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до інших кримінальних правопорушень, вчинених на території Рівненщини та інших областей України. Автомобіль «BMW» поміщено на територію Сарненського відділу поліції. Слідчі дії тривають.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також