Нові можливості для рівненських підприємців

Рівненська ОДА підписала Меморандум про співпрацю з філією Ощадбанку України. Угода спрямована на розширення можливостей доступу малого та середнього бізнесу до кредитних ресурсів.

За словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, це перший банк, із яким підписано таку угоду.

«Підприємці братимуть кредити на розширення свого виробництва. А відсотки за позиками відшкодовуватимуть за рахунок обласної програми підтримки малого та середнього бізнесу вже з наступного року. Сподіваємося, що впровадження такого механізму дасть результат бізнесу та людям, які працюють на підприємствах. Адже сьогодні підприємці вирішують економічні проблеми, створюють робочі місця, сплачують податки», - розповів Ігор Тимошенко.

У свою чергу представник філії банку Руслан Прокопчук розповів, що угода про співпрацю дозволить більш активніше застосовувати бізнесменами фінанси для підтримки інноваційної діяльності, інвестиційних проектів, грантів, надання послуг, для оновлення виробництва.

Як повідомляють у прес-службі Рівненської ОДА, банк залучатиме міжнародні організації до кредитування бізнесменів.

З метою обміну досвідом та навчанням, передбачається проведення семінарів, конференцій. Це ознайомить місцеві ділові кола з новими фінансовими інструментами.
 

Читайте також