Новий автобус замість карети: громада із Рівненщини отримала крутий подарунок

Дітлахи із села Вербень Демидівського району їздили в дошкільний навчальний заклад каретою із кіньми. Звісно, спочатку це було казково, однак, в холодну пору року – без обігріву, комфортних умов, та й ламається часто. Це був єдиний спосіб доїхати до садка – і в дощ, і в сніг.

Ініціатори створення цієї карети звертались із проханням допомогти ремонту. До ініціативи долучились народний депутат від Рівненщини по загальнодержавному багатомандатному округу від партії "Слуга народу" Дмитро Соломчук та підприємець, власник житлового комплексу «На Щасливому» Роман Курис. Відтепер садок має новий сучасний автобус.

«Ми виправили ситуацію, і відтепер дітлахів возитимуть у теплі і комфорті. Автобус передали громаді. Стареньку кібітку жителі села поставлять на території садочку, на пам’ять. Нею ще возили батьків дітлахів багато років тому.

Чужих дітей не буває, і важливо по мірі можливостей допомагати у подібних ситуаціях. Щиро вдячний, що до ініціативи долучився підприємець Роман Курис та ЖК на «Щасливому». Це наша країна, і спільними зусиллями ми зможемо зробити її кращою», - зазначив нардеп Дмитро Соломчук.

Власник житлового комплексу «На Щасливому» Роман Курис розповів, що сумно було бачити, чим діти доїжджали до навчального закладу. Однак, все змінилось:

«До мене звернувся Дмитро Соломчук із пропозицією підтримати його ініціативу із придбання мікроавтобуса для діток із села Вербень. Я із задоволенням погодився, тим більше, коли побачив, чим маленькі діти доїжджають до начального закладу, мені стало не просто їх шкода, я жахнувся, - розповідає Роман Курис. -  Ці діти, як і всі інші, заслуговують на комфортний транспорт, аби доїхати до свого садочку. Вважаю, що успіх у навчанні напряму залежить від того, як, чим і з яким настроєм дітлахи їдуть в садок».

 

 

Читайте також