Новорічні корпоративи у Рівному: скільки коштує таке задоволення?

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

2021-й підходить до звершення, а це означає, що вже невдовзі – новорічний корпоратив. це не лише традиційне щорічне свято в колі однодумців. Його головною метою є об'єднання колективу, гарного проведення часу в колі друзів. У Рівному, зокрема, до таких заходів готуються заздалегідь. Ресторани, кафе, бари й клуби пропонують своїм гостям не лише смачну кухню, але й цікаву розважальну програму.

Журналісти «Рівне  Медіа» поцікавились у різних закладах міста, у скільки обійдеться таке задоволення. У порівнянні із минулим роком, у середньому ціни зросли на 100-200 гривень. 

Салют

Без шоу програми – 770 гривень із людини плюс всій алкоголь. Якщо ви бажаєте індивідуальну розважальну програму від ведучого та діджея, це обійдеться у 1000 гривень із персони.  

Хутір

Вартість із людини становить 900 гривень. У суму входить і меню, і розважальна програма: конкурси й подарунки від ведучого, виступ гурту DoFaMin і шоу від Dance Way, а також бармен-шоу. У залі працюватиме професійний фотограф.

Melange

За одну людину на новорічний корпоратив тут просять 850 гривень, але наразі вільних місць немає.

БлюZ&Jazz

Вартість місця однієї людини тут вартує 950 гривень. У суму входить меню та розважальна програма.

Софія

Гостей розважатиме ведуча Тоня Царук, співатиме гурт «Фіеста». У програмі також лед-шоу, ефектні танці від двох шоу-балетів. Вартість за одну людину – 950 гривень.

Сталева гора

Тут гостей розважатимуть танцівниці Dance Way, вокаліст Віталій Буняк, також запалюватиме хітами Dj Zhenya Dyvach. Гостей дивуватимуть  фокусами і конкурсами від ілюзіоніста. Вартість із людини – 650/750 гривень.

Vinograd

Заклад пропонує святкове меню із грузинської кухні. Вартість становить 800 гривень. Розважальної програми не передбачається.

KinZa

Відсвяткувати новорічний корпоратив уже у цьому закладі не вийде, так як немає вільних місць. Вартість із однієї людини становила 950 гривень.

Catarsis

У програмі музичний супровід від ді-джея, ведучий, танцювальні номери, караоке та стриптиз. Вартість – 1100 гривень за персону.

Айвенго

Ведучий на корпоративах – Андрій Семенчук, виступатиме два шоу-балети, гостям пропонують танцювальне та LED-шоу, а також музичний супровід від діджея. Вартість з однієї персони - 950 гривень.

Чи організовувати корпоратив під час карантину - питання не просте і вирішувати лише Вам. Якщо ж Ви все ж вирішили відсвяткувати Новий рік у колі співробітників, не забудьте про карантинні вимоги.

Читайте також