"Обережний оптимізм" - Тимошенко про ситуацію із COVID-19 у Рівненській області

Нині в Рівненській області коронавірусом хворіють 9 076 мешканців, 1 112 з яких перебувають на стаціонарному лікуванні.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко розповів, що медична система області витримала виклики, які перед неб постали у квітні. Тож, ситуація дещо стабілізується.

«Маємо усі передумови для того, щоби говорити про такий обережний оптимізм, але жодним чином це не означає зменшення або зниження рівня нашої безпеки стосовно дотримання тих карантинних  обмежень, які існують у Рівненській області, зокрема, на сьогоднішній день».

Нині в Рівненській області діють карантинні обмеження «помаранчевої» зони. За словами Ігоря Тимошенка, наш регіон має найнижчі показники смертності від коронавірусної інфекції в Україні:

«Незважаючи на значне зростання показників смертності, Рівненщина все-таки залишалась регіоном із найменшими людськими втратами. Це знову таки завдячуючи професійній роботі медиків, які на місцях забезпечували роботу і рятували людей у найбільш складні періоди».

Тимошенко додав, що ситуація із коронавірусом в області є ще достатньо складною, розслаблятись зарано і варто неухильно дотримуватись карантинних обмежень.

Читайте також