Обставини вимагають: рівнянин закликає збудувати окрему лікарню для боротьби з COVID-19

Фото - Громадське.

У кінці березня Ігор Кир'янчук звернувся до Рівненської міської ради з петицією, в якій просить терміново виділити ділянку землі у Рівному під будівництво антикоронавірусної лікарні.

За словами автора петиції, від перепрофілювання лікарняних відділень на "ковідні" страждають хворі, яким не можуть повним чином забезпечити кваліфіковану та адекватну медичну допомогу. 

"Час та обставини вимагають спорудження окремої лікарні для лікування хворих на Covid-19. Від перепрофілювання лікарняних відділень на "ковідні" страждають профільні хворі, яким не можуть повним чином забезпечити кваліфіковану та адекватну медичну допомогу. Відомий факт, що "Епіцентр" виділив на допомогу в боротьбі з коронавірусом 150 млн. гривень. Будівельній компанії було б легше допомогти будматеріалами, ніж віддавати свій чистий прибуток", - переконаний автор.

Ігор Кир'янчук вважає, що спорудження нової лікарні - це просто елементарно і Рівне повинне продемонструвати чіткий та яскравий приклад для всіх обласних центрів України в плані боротьби з коронавірусною інфекцією.

"В історичний період часу, коли у Рівному забудовники готові битися за кожний клаптик землі, щоб поставити на ньому новобудову з перспективами продажу на більш, ніж 10 років; коли будинки у світі вже створюють за допомогою 3D-принтерів, спорудження нової лікарні - це просто елементарно.

Рівне повинне продемонструвати чіткий та яскравий приклад для всіх обласних центрів України в плані боротьби з коронавірусною інфекцією", - додає автор петиції.

Читайте також: Рівнян із коронавірусом везтимуть у здолбунівську лікарню

Читайте також