Один із загиблих під час пожежі у бліндажі на Донбасі був родом з Рівного

Стало відомо, що один із загиблих військових у пожежі, яка сталась 20 лютого у бліндажі на Донбасі, родом з Лебедина Сумської області. Про це повідомила Суспільному прес-офіцер 58-ї окремої мотопіхотної бригади Аліна Чередник. Інші двоє загиблих, попередньо, з Рівного та Кременчука.

За словами Аліни Чередник, військовий з Лебедина Михайло Капран помер у шпиталі в Харкові. Його евакуювали туди з опіками 90%. Тіла ще двох військових мають індентифікувати. Попередньо, вони з Рівного та Кременчука Полтавської області.

" В зоні бойових дій у Донецькій області, під час виконання завдань за призначенням, в наслідок пожежі отримав опіки навідник мотопіхотної роти 16-го батальйону нашої бригади солдат Капран Михайло Вікторович, який був направлений до опікового центру і, на жаль, 22 лютого, рано вранці від отриманих травм помер в Харкові. Командування, і я особисто, висловлюємо співчуття рідним і близьким нашого військовослужбовця", - повідомила Чередник.

За її словами, Михайла Капрана поховають в Лебедині 24 лютого. Йому було 34 роки, повідомили в Оперативному командуванні "Північ".

Про те, що в згорілому бліндажі були знайдені тіла двох військових, повідомили 23 лютого на сторінці у Facebook 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, яка дислокується в Конотопі. Ще один військовий помер у лікарні, йдеться в повідомленні.

Ідентифікацію тіл буде проведено після експертизи ДНК.

Читайте також