Один з найсексуальніших співаків сучасності Dan Balan вперше завітає до Рівного

Один з найпопулярніших і найсексуальніших співаків світового масштабу DAN BALAN вперше приїде до Рівного з концертом. Він виступатиме у понеділок, 12 лютого, у Міському Будиноку Культури. Початок о 19:00 год.

"До утра ", "Freedom", "Hold on Love", "Chica Bomb", "Fanny Love", "Лепестками роз", "Люби" - ці та інші пісні рівняни матимуть змогу почути на довгоочікуваному концерті.

DAN BALAN пройшов довгий шлях від невідомого молдавського виконавця до зірки світового масштабу, який співпрацює з Ріанною, Джессі Діланом і багатьма іншими виконавцями.

Його талант міг би залишитися непоміченим, оскільки батьки майбутнього музиканта готували йому долю юриста, але Дан виявився наполегливішим і пішов своїм шляхом.

Не секрет, що Dan Balan вважається унікальним артистом, адже він - не тільки вокаліст, автор музики і текстів для власних пісень, а й продюсер. А його слава мультиінструменталіста облетіла півсвіту.

Крім того, DAN BALAN відомий як єдиний музикант з Молдавії, якого номінували на «Греммі» – а таке визнання багато чого варте! У «скарбничці» Dan Balan також нагороди від MTV Music Awards і Echo Awards.

Кожен виступ співака - це яскраве шоу разом з запальними і проникливими композиціями, які вже стали світовими хітами. Також ви отримаєте можливість почути нові сингли і в повній мірі насолодитися творчістю талановитого і одного з найпопулярніших співаків. Головне встигнути купити квитки у Рівному, яких залишилося вже обмаль.

Придбати квитки на концерт Дана Балана у Рівному можна у касах Міського Будинку Культури (вул. Соборна, 3д), за телефонами (097) 055 32 21, 43-93-38 та онлайн на сайті concert.ua.

 

Читайте також