Одному із учасників масштабної ДТП біля Рівного, в якій загинули четверо людей, повідомили про підозру

26-річному жителю Вінниччини повідомили про підозру у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, якій загинули четверо людей, одна із них - 3-річна дитина. 

Четверо загиблих: відомі перші деталі масштабної ДТП біля Рівного

ДТП сталась 7 червня на дорозі "Київ-Чоп" біля села Вересневе Рівненського району. Правоохоронці підозрюють, що водій вантажного автомобіля, порушуючи ПДР, почав обгін, не переконавшись в безпечності маневру. На зустрічній смузі руху він спричинив зіткнення з автомобілем «Ауді», який від удару занесло на зустрічну смугу, де в нього в’їхав автомобіль «Таврія». Вантажний автомобіль, після удару в «Ауді» спричинив лобове зіткнення з автомобілем «Шевроле Авео».Останній, зрештою, злетів в кювет. Внаслідок цього зіткнення в «Шевроле» загинуло 4 людей.

Опублікували відео із місця масштабної ДТП біля Рівного

Водія вантажівки затримали і вже йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України. Нині скерували до суду клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу. 

Слідство триває. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

 

Читайте також