Одразу три спортсмени з Рівного змагатимуться за пояс чемпіона престижної бійцівської ліги

Одразу три рівненські бійці будуть представляти наше місто у Ізмаїлі на боях ліги «Real fight promotion».

«Супербій» проведе  рівненська зірка «боїв у клітці» Павло Демиденко, який наразі є чинним чемпіоном ліги «Real fight promotion» у ваговій категорії 61.2 кг. Він захищатиме свій титул. Хлопець битиметься після довгої реабілітації, яку мусив пройти  через  погіршення стану здоров’я. Його суперником стане Олексій Поліщук з Кременчука, який є призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств і переважає Павла у вазі на близько десяти кілограмів.

До слова, виступи рівнянина Павла Демиденка на такому високому професійному рівні є можливими, зокрема, і завдяки Житловому комплексу «На Щасливому», який вже не вперше є головним спонсором рівненського спортсмена. Більше того, ЖК «На Щасливому» постійно підтримує активну молодь Рівного, а також завжди піклується та допомагає фінансово розвитку молодих спортсменів та спорту у місті загалом.

Крім того, свій третій професійний бій у ваговій категорії 70 кг дасть Павло Сивіцький, який провів вже три бої поспіль і  став абсолютним переможцем гран-прі у Рівному  на чемпіонаті «West Fight 26 / Colosseum». Його суперником стане не менш досвідчений одесит Сергій Русінко, який є чемпіоном Європи з бойового самбо та проведе вже свій 5-ий професійний бій  у октагоні.

Не менш складним цей вечір буде і у рівнянина Андрія Хохлова, якому доведеться провести аж три бої за вечір у ваговій категорії 61.2 кг . Він запам’ятався рівненському глядачу за свою швидку двохвилинну перемогу у  головному бою вечора чемпіонату «Step to Тop 4». До слова, одразу  8 учасників будуть брати участь у гран-прі цього турніру.

Справжня драма може розгорнутися у випадку, якщо саме Андрій Хохлов переможе у гран-прі. Адже тоді йому доведеться битися зі своїм другом та одноклубником Павлом Демиденком за пояс чемпіона ліги «Real fight promotion» у ваговій категорії 61.2 кг.

Захищати честь Рівного хлопці будуть вже за тиждень - 21 квітня у Ізмаїлі, що на Одещині, о 19:00 год. Трансляцію боїв рівняни зможуть побачити на телеканалі «Х-Sport».

Читайте також