Оксана Маліновська завоювала дві золоті медалі на Чемпіонаті світу із гирьового спорту в Італії

16-18 липня в місті Ванзахело, що в Італії, проходив чемпіонат світу з гирьового спорту. В чемпіонаті взяло  участь 14 країн. Не обійшовся він і без рівненських гирьовиків. Усі повернулись з медалями.

Рівнянка, Майстер спорту України міжнародного класу Оксана Маліновська привезла золото в ривку гирі 24 кг з результатом 111 повторень та у ривку гирі 20 кг з сумою повторень 460. 

«Ці дві золотих медалі та кубки, завдяки підтримці секретарю Рівнеради Віктору Шакирзяну та команді «Рівне Разом», - прокоментувала Оксана Маліновська.

Окрім того, кандидат в майстри спорту, Макаренко Ольга, що родом з мальовничого села Бутейки, теж має золото в своєму арсеналі у ривку гирі 24 кг у ваговій категорії до 65 кг.

Колишня студентка Сарненського педагогічного коледжу РДГУ Кривой Яна у ваговій категорії до 75 кг у ривку гирі 16 кг здобула срібло. Андрій Грицак з Дубенщини, новоспечений майстер спорту міжнародного класу, у довгому циклі виборов золото та срібло у двоборстві. Грицуняк Ігор з Рокитного представляв Рівненщину у ветеранах і має золото в кишені.

Неймовірна спека не дала нашим спортсменам показати максимальні результати, але відмінна організація та спортивні позитивні емоції все компенсували, тому всі повертаються додому задоволені та переповнені щирими враженнями.

Читайте також