Окупанти "підбили" підсумки фейкових референдумів ще на початку вересня - перехоплення СБУ

Російські загарбники підвели підсумки так званих "референдумів" на окупованих територіях України ще на початку вересня. 

Тож нинішнє абсолютно незаконне «голосування», анонсоване загарбниками з 23 до 27 вересня, – просто для створення потрібної їм картинки на росТБ.

Про це свідчить інформація, яка є у розпорядженні СБУ, а також телефонні розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у «керівництві л/днр».

«Мені сестра подзвонила: у них друзі, ну їх, виходять, куми… Донька працює у міністерстві соціальної політики «ДНР». Вона все знає. Вона сказала: "Ще на початку вересня підписані були документи про входження "ДНР" в адміністративних кордонах Донецької та Луганської області, входження їх до складу російської федерації". Все», – розповідає українка своїй знайомій, яка також перебуває в тимчасовій окупації росіян. 

Жінки бідкаються, що росія просто знищує місцеве населення. Фальшуючи результати умовного волевиявлення, вони наражають на смерть простих людей.

«Наші будуть це, Україна битиме, відбиватиме. А ці будуть говорити про те, що це територія росії і теж готуватиме, і все. Ну хто доведе – хто, де голосував, скажи? Ніхто нічого не доведе. Людей не спитали, за людей все вирішили. Життя, долі покалічили, поламали», – резюмує співрозмовниця.

Читайте також