Оприлюднили фоторобот того, хто підпалив вчора офіс з журналістами у Рівному (ФОТО)

Вчора ввечері у Рівному невідомий чоловік підпалив офіс Рівненського агентства журналістських розслідувань "Четверта влада", у якому працювали журналісти. Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв раніше.

Читайте такожВогонь помітив син: відомі деякі деталі підпалу офісу "Четвертої влади" (ФОТО)

Нагадаємо, що зловмисник зайшов до приміщення на першому поверсі двоповерхового будинку,  де розташований офіс редакції, залишив там дві пластикові пляшки із легкозаймистою сумішшю та підпалив їх. На другому ж поверсі цього будинку знаходиться житлове приміщення, де мешкає родина власників порталу "4 влада", журналістів-розслідувачів Володимира та Антоніни Торбічів.

Власне, на момент підпалу в офісі працювало троє журналістів, а головний редактор та господар будинку Володимир Торбіч саме був вийшов з дому на 15 хв у справах. Першим вогонь помітив старший з чотирьох синів подружжя.

Внаслідок пожежі згоріла кімната офісного приміщення та знищені меблі, закопчений другий поверх будинку.

"Завдяки старшому сину, а також моїй дружині Антоніні та журналістам Анні Калаур і Василю Бідуну, які змогли загасити полум'я, вдалося уникнути ще більшої шкоди. Пожежники сказали, що такої кількості суміші вистачило б, щоб згоріла вся будівля. В Тоні трохи волосся присмалилось, перший поверх в хлам. Другий покрило кіптявою. На щастя ніхто фізично не постраждав. Диму надихалися. 9-річний син трохи перелякався всього того гармидеру. Могло бути знано гірше", - повідомив Володимир Торбіч.

Журналіст також переконаний, що причиною підпалу їхнього офісу і будинку є професійна діяльність.

Після підпалу зловмисник спокійно покинув приміщення, навіть не приховуючи свого обличчя. Його особу намагаються встановити. А вже сьогодні Володимир Торбіч опублікував фоторобот підпалювача, якого вдалося скласти. Якщо вам видається знайомим це обличчя, будь ласка, повідомте про це до поліції за номером "102".

Читайте також