Орендована квартира у Києві та своя - у Полтаві: що задекларував новий замголови Рівненської ОДА

Сьогодні представили нового заступника начальника Рівненської ОВА Олександра Коваля.  

Ним став Ігор Павленко. 

Ігор Павленко народився в місті Зіньків Полтавської області, а з 2018 року проживав у Кропивницькому. Має дві вищі освіти – технічну та економічну. У 2005 році закінчив Полтавський військовий інститут зв’язку та проходив військову службу у Військово-морських Силах Збройних Сил України, має військове звання «старший лейтенант». З 2010 року працював у банківській сфері. Згодом, перейшов у приватний сектор і займався консалтингом та соціально-громадською діяльністю.

Був помічником-консультантом нардепа від Радикальної партії Дмитра Лінька.

Згодом працював в управлінні з питань внутрішньої політики Київської облдержадміністрації. З жовтня 2022 року очолював управління протокольних заходів та регіональних зв’язків Київської ОДА. 

На новій посаді Ігор Павленко відповідатиме за міжнародне співробітництво та євроінтеграцію, культуру та туризм, питання молоді та спорту.

Так, у декларації перед звільненням Ігор Павленко вказав квартиру у Києві на 105,5 квадратів, на праві користування, зокрема оплачував комунальні послуги. 

Належить житло Олексію Боровському. 

Також чиновник володіє квартирою у Полтаві, на 70,57 квадартів, яка вказана як "незавершене будівництво". 

Їздить Ігор Павленко на автомобілі "Subaru Impreza", 2012 року випуску, який був куплений за 213 290 грн. 

За минулий рік Ігор Павленко заробив у Департаменті комунікацій Київської ОДА майже 517 тис грн. А за майже два місяці роботи в 2024 році - майже 121 тис грн. 

Також посадовець тримає у готівці 8 тис доларів та 3 тис євро. 

Читайте також