Останнє Stories: загибла у аварії на Рівненщині знімала відео перед зіткненням

Фото - Радіо Трек

8 травня на автодорозі між селом Суховоля та містом Вараш на Рівненщині сталась аварія за участі двох легковиків марки MAZDA та HUNDAI. У результаті зіткнення загинула 24-річна дівчина Алла з Володимирця.

Як повідомляє "Радіо Трек", ймовірно дівчина мала маленьку донечку. На сторінці ГУ ДСНС під постом про аварію рівняни повідомили, що в останні хвилини життя дівчина вела пряму трансляцію в Інстраграм.

На особистій сторінці у соцмережі загиблої до 16.00 можна було переглягути коротке відео, зняте перед трангічною подією.

На ньому Алла нічого не говорила, просто дивилася в камеру. За версією поліції, вина за аварію лежить саме на водійці MAZDA .

«Поліцейські на місці події встановили, що 24-річна жителька селища Володимирець, керуючи автомобілем «Mazda 3», під час виконання маневру обгону допустила зіткнення з зустрічним автомобілем «Hyundai Tucson» під керуванням 60-річного жителя міста Бориспіль. Від удару легковик відкинуло в кювет».

Отже, поліція вважає, що Алла на червоній Мазді відзняла селфі-відео та пішла на обгін. При цьому вона, вочевидь, не розрахувала дистанції і на чужій смузі зіткнулася лоб в лоб із чорним позашляховиком.

Усе може бути, безперечно, але справа в тому, що це чорний позашляховик «Hyundai Tucson» знаходиться на смузі, якою рухалася Алла.  Тобто, не виключено, що це саме 60-річний чоловік із Броварів неправильно розрахував свій маневр, пішов на обгін, вискочив на зустрічну смугу, де й зіткнувся з червоною Маздою Алли.

Читайте також