ОТГ на Рівненщині на День села отримала три подарунки (ФОТО)

http://www.rvosvita.org.ua

Другого дня трійці у Владиславівці Млинівської ОТГ урочисто відзначали День села. Повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

До центра селища, ще зранку, звідусіль прямували люди аби подивитися виставки позашкільних закладів, місцевих майстринь-вишивальниць та поласувати смачним кулішем, який вариться за особливим графським рецептом.

Не обійшлося і без подарунків.

Першою презентували поліцейську станцію, двері якої відчиняли очільник громади Дмитро Левицький та заступник керівника поліції Рівненщини Сергій Волков.

Варто зазначити, що подібний заклад − один із перших на Рівненщині, який оснащений за усіма вимогами, зокрема сучасною технікою. На станції працюватимуть дільничні офіцери поліції, а ще базуватимуться групи швидкого реагування. Обслуговуватимуть населення не тільки Владиславівки, а й наближені села.

Другим подарунком стало відкриття відремонтованого фельдшерсько-акушерського пункту. У медустанові зробили внутрішні вбиральні, придбали нові меблі, медобладнання та інше. Відтепер люди тут отримуватимуть на порядок якісніші медичні послуги в комфортних умовах.

Третій подарунок вручали школярам. Нові автобуси отримали учні Владиславівської філії І-ІІ ступенів Млинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Млинівської селищної ради та Новоселівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Млинівської селищної ради.

Ключі від новеньких «Еталонів» вручав головний освітянин області Григорій Таргонський. «Шкільний автобус – це, перш за все, безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості», та додав, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну.

Нагадаємо, що автобуси придбані в рамках програми «Шкільний автобус» на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів.

Жителі громади навзаєм дякували представникам влади за ініціативу в освітянській та медичній реформах, а ще за поліцейський пункт, який буде вартувати їх спокій.

Не обійшлося і без відзначення місцевих жителів. Млинівський селищний голова Дмитро Левицький нагородив дипломами багатодітних матерів, учасникій бойових дій, ветеранів праці, фельдшерів, активістів, працівників сфери обслуговування, переможців спартакіади та інших.

Продовжувалися святкові заходи виступами місцевих учасників художньої самодіяльності та артистів, які подарували чудовий настрій присутнім.

Читайте також