Парк розбитих патрульних авто Рівненщини: фото

http://rivne1.tv

На балансі управління патрульної поліції Рівненської області перебуває 62 транспортних засоби, пише Рівне1.

Це автомобілі марки Mitsubishi Outlander, Toyota Prius, Volkswagen Crafter та інші. Перед тим, як патрульні заступають на лінію для несення служби відповідні працівники сектору транспортного забезпечення, а також відділу моніторингу аналітичного забезпечення проводять перевірки технічного стану авто. Якщо є технічні несправності, які б не дозволяли виїхати службовому авто, то він не допускається до виконання своїх службових обов'язків. 

З початку роботи патрульної поліції в Рівненській області відбулося 36 ДТП4 з яких сталися з вини працівників патрульної поліції. Окрім того, 2 аварії - де були травмовані працівники патрульної поліції.

Коли відбувається ДТП за участю службового автомобіля, в першу чергу копи перевіряють чи є травмовані особи. Далі - працівники сектору транспортного забезпечення, відділу моніторингу, а також лінійні екіпажі прибувають на місце події та об'єктивно оцінюють в чиїх діях наявні ознаки адміністративного правопорушення, тобто хто винуватцем ДТП. 

Наразі не експлуатується 9 транспортних засобів, 8 з яких в результаті ДТП і один, який був пошкоджений внаслідок хуліганських дій.

Читайте також