Пасажири, які їхали в автобусі, котрий перекинувся на Рівненщині, розповіли про аварію

Уночі біля Радивилова на Рівненщині перекинувся міжнародний рейсовий автобус. У поліції повідомили, що в цей момент в салоні транспортного засобу перебувало майже шість десятків людей – жителі Рівненської, Львівської, Закарпатської областей та Києва. 23 з них - постраждали. 

Попередньо встановили, що причиною аварії стало те, що водій уникав зіткнення із пішоходом. Після цього не впорався із керуванням і з'їхав у кювет. 

Про це більше тут: Травмованих - 23: поліція розповіла перші подробиці аварії із рейсовим автобусом на Рівненщині.

Суспільне побувало в лікарні в Радивилові, де надають допомогу частині постраждалих і повідомило, що жителю Радивилова Юрію Бероважу лишалося п'ять хвилин їзди до свого дому, коли сталася аварія.

"Ми звернули вже на Радивилів. Пам’ятаю тільки крики, зойки дітей. Дітей витягували з автобуса, подавали наверх. Темно і пил. Пил стояв хвилин сорок, ми нічого не могли зробити. Темнота просто, не могли нічого второпати, що й до чого", – розповідає пасажир автобуса Юрій Бероваж.

Пасажир автобуса Микола Дияк – житель міста Хуст на Закарпатті – вертався додому з Києва.

"Пам'ятаю тільки, що крутився всередині. Мене напарник розбудив, щоб я прочунявся. Побігли ми туди. Прийшов поліцейський і обмотав мені ногу. Більш нічого не пам'ятаю, бо спав і пробудився від того шуму. Збираюся завтра додому їхати. Найкраще їздити поїздом", – каже пасажир автобуса Микола Дияк.

В лікарню людей почали привозити після четвертої ранку. Чотирьох пацієнтів з важчими травмами ушпиталили в реанімацію. У частини діагностували внутрішню кровотечу.

"Двох прооперували та перевели для інтенсивного нагляду у відділення. Двох пацієнтів перевели до Рівненської обласної клінічної лікарні та Рівненської міської клінічної лікарні", – коментує завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Радивилівської ЦРЛ Андрій Гайдук.

Читайте також