Патрульна поліція Рівненщини обмежила прийом громадян

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На підставі постанови КМУ від 11.03.2020 №211 "Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19" в управлінні патрульної поліції у Рівненській області прийом громадян — обмежено!

Ведеться прийом лише з невідкладних питань, а саме:
1. Видача евакуйованого транспортного засобу;
2. Повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

З усіх інших питань варто звертатися до УПП у Рівненській області письмово, на адресу: 33028 м. Рівне, вул. Степана Бандери, 14а, або на електронну пошту [email protected]

Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в ЗУ "Про звернення громадян".

Згідно з ст.5 цього закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України, - додали в пресслужбі УПП області. 

Читайте також