"Перехід на "дистанційку" через непрочищені дороги - неприпустимий", - Рівненська ОДА

У Рівненській ОДА напрацювали алгоритм швидкого реагування під час негоди.

Про це повідомили в Рівненській облдержадміністрації.

На Рівненщину знову насувається негода. У вихідні очікується сніг із дощем, мороз, вітер та ожеледиця. У зв’язку з цим в. о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін провів наради з правоохоронцями, дорожниками, рятувальниками й керівниками структурних підрозділів. Під час засідання обговорили алгоритми реагування під час негоди.

Сергій Подолін наголосив, що запровадження дистанційної форми навчання в школах через непрочищені дороги - неприпустиме. Безпека дітей і безперебійний освітній процес у громадах залежить від кожного керівника ТГ.

Серед основних питань, які обговорили на нараді: робота Пунктів незламності, мобільний зв'язок у разі знеструмлення, облаштування місць для відстою великогабаритного транспорту, залучення додаткової техніки для порятунку людей на автошляхах, можливість унесення змін у графік пасажирських перевезень.

Окрім того, із керівниками структурних підрозділів обговорили діяльність робочої групи «Прозорість і підзвітність», співпрацю з громадами області й обласний бюджет на 2024 рік.

Читайте також