Перехрестя Макарова-Дубенська: Третяк прокоментував повільний хід будівництва

Фото - відкриті джерела

Сьогодні міський голова Рівного Олександр Третяк побував на будівництві кільця на перехресті вулиць Макарова-Дубенська.

Останнім часом все більше рівнян критикують повільний хід робіт, акцентуючи увагу на обіцяному завершенню облаштування кільця за менше, аніж три місяці.

Мер назвав причину, чому вийшли з запланованого графіку.

«Справа у тому, що коли «Рівнеоблводоканал» переукладав мережі, це було проблематично зробити, оскільки мережа, яка була укладена, мабуть, років 50 тому, вона дала певний «крюк» і було неможливо зробити той фронт робіт, який передбачався, швидше. Тому було затрачено чимало часу саме на переукладання мереж водоканалу», - сказав Олександр Третяк.

За його словами, найближчими днями цей етап планують завершити. Мер сподівається, що вдасться повернутись до раніше заявленого графіку та вкластись в обіцяні терміни.

«На даний момент іде переукладання основи під фактично нову дорогу, під асфальтування. Укладається геотекстиль, котрий допоможе збалансовувати і виконувати статичну і динамічну функцію, як хороший елемент для зберігання асфальтного покриття. Ситуація на цій дорозі складна, як говорять будівельники, якби не робили ремонт найближчі кілька років, могла дати серйозну аварійну ситуацію», - додав мер.

Для основи під асфальт з цієї ділянки вивезли тонни глею і завезли нову землю.  

Читайте також