Переважно без опадів: чи буде морозно на Рівненщині найближчими днями

На Рівненщині в період із 9 до 11 березня очікується погода без опадів, уночі - зі збереженням морозів, удень - із підвищенням температури на 2°-4°.

Інформують у Рівненському облцентрі з гідрометеорології.

9 березня: погоду визначатиме малоградієнтне поле підвищеного тиску. Очікується мінлива хмарність. Без опадів. Уночі й уранці - слабкий туман. Вітер - північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 1° до 6° морозу, удень - від 5° до 10° тепла. Атмосферний тиск буде слабо падати.

10 березня: погоду буде обумовлювати передня частина улоговини атлантичного циклону. Очікується погода з мінливою хмарністю, без опадів. Вітер - південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 1° до 6° морозу, удень - від 8° до 13° тепла. Атмосферний тиск буде падати.

11 березня: улоговина циклону, який змістився з району Атлантики, зумовить хмарну погоду з проясненнями. Уночі - без істотних опадів. Удень можливий невеликий дощ. Вітер - південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від -1° до +4°, удень - від +6° до +11°. Атмосферний тиск суттєво не зміниться.
 

Читайте також