Перевезення у «червону зону» на Рівненщині: двох водіїв оштрафували

Згідно рішення комісії ТЕБ та НС окремі райони Рівненщини віднесли до «червоної» зони небезпеки. Зокрема, мова йде про Костопільський, Рівненській райони та місто Дубно.

Сьогодні на автостанції залізничному вокзалі у Рівному перевізники попри заборону хотіли здійснювати рейси та перевозити людей. У соціальних мережах ширились чутки, що поліція штрафувала водіїв.

Однак, як розповіли нашим журналістам у патрульній поліції Рівного, на вокзалі нікого не оштрафували. Поліцейські лише проводили ознайомчу роботу та пояснювали, що громадський транспорт у «червоній» зоні заборонено.

Попри рішення комісії ТЕБ та НС та заборону громадського транспорту двоє перевізників все ж вийшли в рейси.

«Комісія заборонила рух маршрутних транспортних засобів у райони, що віднесені до «червоної» карантинної зони. Ми реагуємо на порушення, якщо їде з Корнина чи з Клеваня маршрутка, то поліція зупиняє і складає на водія протокол. Патрульні контролюють дотримання рішення комісії. На двох керманичів поліцейські сьогодні склали протоколи. Один з Городка віз пасажирів, а другий з Корнина. Вони везли людей у Рівне. Розмір штрафу вирішує суд», - повідомила речниця патрульної поліція Оксана Юрченко.

Читайте також