Перевізники Рівного "наведуть порядок" на маршрутах: які плани

Начальник рівненського управління транспорту Василь Сливка провів першу нараду з перевізниками.

Як повідомляють у Рівненській міській раді, у десятиденний термін планують почати наводити порядок на кожному маршруті: перевірити дотримання графіків руху, звернути увагу на якість обслуговування та безпеку пасажирів під час руху.

Також усіх перевізників зобов`яжуть увімкнути систему відстеження руху маршрутних транспортних засобів у системі Dozorro. Офіційне попередження про це отримують усі, хто ігнорує цю вимогу. Якщо перевізник не виправить ситуацію, з ним розірвуть договір.

Окрім того, слід подбати про заміну табличок щодо зміни ціни за проїзд та оновити квитки з цінами на проїзд.

"Причин чому зараз система працює так, а не інакше можна шукати й наводити багато. Але ми маємо працювати над змінами у системі, починаючи з найменших речей вже сьогодні. Усі перевізники, які нині прийшли на зустріч, погоджуються з цими пропозиціями, вони зацікавлені йти на зустріч нашим ідеям, не зважаючи на війну та виклики сучасного суспільства. Так, ріст цін, проблеми з пальним, безпекова ситуація, кадрові питання - це все накладає відбиток на роботу галузі. Але наше завдання не лише озвучувати проблеми, а й шукати шляхи їх вирішення", - розповів Василь Сливка.

За 10 днів перевізників зберуть в управлінні знову, щоб відзвітувати за зроблену роботу.

 

Читайте також