"Перлинка та Перлина Рівного 2019": реєстрація учасниць на фестиваль триває

ARTmodels® запрошують до участі дівчаток у молодші вікові категорії від 5 до 15 років та дорослих дівчат від 16 до 25 років у найсімейнішому, найтеплішому, найкрасивішому і найбажанішому Проекті компанії ARTmodels®  та громадської організації «НАЦІЯ ТАЛАНТІВ» - Родинному фестивалі краси і талантів «Перлинка та Перлина Рівного 2019».

Участь у Фестивалі для кожної перлинки та перлини – це насамперед можливість для максимального розкриття свого таланту, усвідомлення важливості особистої активності, бажання самостійно втілювати різного роду ініціативи, в тому числі, благодійні та соціальні, на благо рідного міста та України. Це шанс для сім’ї та родини кожної конкурсантки об’єднатися у процесі підготовки до фіналу, допомогти власній дитині реалізувати свої таланти і при цьому стати єдиним цілим. Це нагода для усіх рівнян та гостей міста отримати максимум естетичного задоволення, перейнятися благодійною та соціальною складовою, відчути гордість за рідне місто і Україну, отримати натхнення для втілення власних ідей і просто насолодитися професійно організованим тематичним родинним святом.

Цьогоріч фінал Фестивалю пройде напередодні Міжнародного Дня Краси, 8 вересня, підготовка розпочнеться з 24 серпня. Упродовж підготовки на учасниць чекає насичена програма, у складі якої фотосесії для буклету та соціальної акції, майстер-класи з риторики, дефіле, хореографії, та ін., а також родинні, спортивні заходи, пронизані любов’ю та радістю, теплом та неймовірною енергетикою краси і таланту. Насичена програма підготовки сприяє гармонійному розвитку зовнішньої та внутрішньої краси кожної учасниці, допомагає повірити у власні сили, дає можливість долучитися до соціальних та благодійних ініціатив, формує прагнення до постійного вдосконалення, об’єднує сім’ю та родину.

ОФІЦІЙНА РЕЄСТРАЦІЯ учасниць триває. Будемо раді працювати з Вами та Вашою донечкою на нашій території краси, гарномії і добра!

Деталі за тел.096 63 96 504 

Читайте також